Kørekort til bil

Hos Din Køreskole koncentrerer vi os om det vi er bedst til, nemlig at undervise i at køre bil. Derfor tilbyder vi kun kørekort til bil, det man kalder et B-Kørekort.

Både til dig som er ny billist og til dig som skal generhverve dit kørekort.

Kørekort:

Betingelser for at kunne tage kørekort samt lovpakken:

Fra d. 1 januer 2017 er reglerne ændret til at du kan starte med at tage kørekort 3 mdr. før du fylder 17 år.

1 mdr. før du bliver 17 år kan du gå op til teori prøven.

Med reglerne for kørekort til 17 årige henviser vi til sikkertrafik.dk

Lovpakken:

*29 teorilektioner

*4 lektioner på manøvrebane

*16 lektioner på vej

* 4 lektioner på køreteknisk anlæg

Der anvendes lektionsplaner i 2 eksemplarer (en til eleven og en til kørelæreren) så du hele tiden kan følge med i, hvad der er gennemgået af obligatorisk stof og ikke mindst, hvad der mangler, for at blive fuldt forsvarlig uddannet, ifølge undervisningsplanen fra færdselsstyrelsen.

Kørekort i Viborg

Tag dit kørekort i Viborg hos Din Køreskole; vi sørger for, at du bliver klar til teoriprøve indenfor 8 til 12 uger! I tilfælde af at du ikke er klar efter den første måned, tilbyder vi dig gratis ekstra undervisning, således du føler dig helt klar, når du tager testen.

Selvom vi bestræber os på, at få dig hurtigt igennem forløbet, nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten af din undervisning. Dette kommer dig til gode via professionelle teoritimer og sikre kørelektioner, hvor du føler dig tryg og sat ind i de forskellige scenarier, som kan opstå.

Vi er villige til både at hjælpe unge og ældre med at få et kørekort.

Kørekort i Viborg – dét får du inkluderet i prisen

Din Køreskole Viborg sørger for lokalt placerede teorilokaler, som er nemme at komme til og fra. Når du tilmelder dig vores kursus er du som sagt klar til teoriprøven indenfor 48 til 12 uger, hvorfor vi operere med 1 ugentlige holdundervisninger. Disse er placeret fra 16.0 til ca. 18.00.

Det er en dyr fornøjelse at erhverve sig et kørekort i Viborg og alle andre steder, særligt hvis du lige er blevet myndig og samtidig har masser af andre omkostninger. Derfor tillægger vi en gennemsigtig prisstruktur stor værdi, eftersom det giver dig en klar fornemmelse af samtlige omkostninger i forbindelse med erhvervelsen af kørekortet.

Bag Din Køreskole finder du Dorthe Linå og Michael Aaby, to rutinerede og professionelle kørelærere. Vi sørger for den daglige drift, teoriundervisningen samt kørelektionerne, som i kombination betyder at du får et velfortjent kørekort i Viborg. Det er ikke nemt, men med vores hjælp bliver du rustet til opgaven; undervisningen er seriøs og personlig, eftersom alle hold har en størrelse, hvor der er rig mulighed for personlig assistance. Dette kommer selvfølgelig dig til gode, da du kan få besvaret alle eventuelle spørgsmål, så snart de opstår.